Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Paprika punainen 133g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Makaroni, tumma 110g396kcal14.9g72.3g3.3g6.5g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Ruokakerma Valio 5%133g80kcal1.6g3.7g6.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2551kcal140g185g135.2g26.4g
Valittu annoskoko860g1276kcal70g92.5g67.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna430g638kcal35g46.3g33.8g6.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341