Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 249g816kcal25.4g165.6g2.7g8.4g
Maitorahka (Pirkka)249g165kcal29.9g10g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g100g309kcal25.9g2g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2960kcal189.6g375.2g71.8g16.8g
Valittu annoskoko860g1480kcal94.8g187.6g35.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna430g740kcal47.4g93.8g18g4.2g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206