Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g905kcal1.5g0.5g101.4g0g
Suklaa tumma 150g773kcal5.8g79.7g46.4g7.9g
Sokeri 264g1073kcal0g264.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g122g377kcal20.7g65.7g3.5g15.8g
Cashewpähkinä 62g358kcal12.5g11.7g28.9g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g7364kcal115.4g844.4g388.6g51.8g
Valittu annoskoko860g3682kcal57.7g422.2g194.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna430g1841kcal28.9g211.1g97.2g13g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276