Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 19g72kcal0g1g7.6g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g240g103kcal1g9.9g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g601g649kcal117.1g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1647kcal236.2g21.8g56g0g
Valittu annoskoko860g824kcal118.1g10.9g28g0g
Annoskoko puolitettuna430g412kcal59.1g5.5g14g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184