KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi264g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g198g779kcal160.5g13.9g7.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 73g228kcal7.7g43.2g1.6g4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g66g377kcal15.1g12.9g32.8g4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 43g139kcal12.5g3g8.6g13.1g
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.2g0.4g14.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 36g315kcal0g0g35.6g0g
Hiiva, 50g26g16kcal3.5g0.3g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 8.6g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g4122kcal435.2g147.4g203g42.2g
Valittu annoskoko860g2061kcal217.6g73.7g101.5g21.1g
Annoskoko puolitettuna430g1031kcal108.8g36.9g50.8g10.6g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533