Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo131g932kcal0.4g0.3g105g0g
Sokeri 131g533kcal0g131.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g751kcal22.3g153.1g2.6g7.7g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 175g152kcal1.9g32g0.7g3.2g
Taloussuklaa, Fazer88g451kcal3.4g49g26.3g4.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g6031kcal80.4g761g289g31g
Valittu annoskoko860g3016kcal40.2g380.5g144.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna430g1508kcal20.1g190.3g72.3g7.8g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328