Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6400g7168kcal1408g0g192g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 400g279kcal5g45.2g5g15.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Mustapippuri 200g560kcal21.8g76.6g6.6g53g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g23100kcal3429.6g243.6g951.2g137.2g
Valittu annoskoko8600g11550kcal1714.8g121.8g475.6g68.6g
Annoskoko puolitettuna4300g5775kcal857.4g60.9g237.8g34.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524