Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 572g761kcal48.3g100.7g11.4g28.6g
Papu valkoinen, keitetty 644g693kcal54.2g90.1g2.3g45g
Sipuli 501g151kcal6.3g24g1g8.5g
Kaali, valkokaali858g181kcal10.3g29.2g1.7g18g
Tomaattimurska 1144g336kcal6.4g60.6g2.3g21.7g
Rajah Mild Curry Paste (10g)143g205kcal5.6g12.4g14.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4290g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 429g1367kcal104.6g196.1g8.2g38.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g7747kcal471.4g1026.2g123.2g320g
Valittu annoskoko8600g3874kcal235.7g513.1g61.6g160g
Annoskoko puolitettuna4300g1937kcal117.9g256.6g30.8g80g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916