Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3333g800kcal40g113.3g6.7g70g
Sipuli (kuorittu)667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka667g73kcal7.3g7.3g1.3g6.7g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g600g180kcal9g30g2.4g0g
Vesi3333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g2467kcal130g365.2g23.4g176g
Valittu annoskoko8600g1233kcal65g182.6g11.7g88g
Annoskoko puolitettuna4300g617kcal32.5g91.3g5.9g44g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913