Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper1200g1920kcal132g156g84g0g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Punajuuri 1200g461kcal12g82.8g2.4g30g
Porkkana, keitetty, suolaton 1000g334kcal6.3g56.7g2g26g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g2000g4160kcal60g124g380g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g17427kcal526.6g1571g949.6g192.8g
Valittu annoskoko8600g8713kcal263.3g785.5g474.8g96.4g
Annoskoko puolitettuna4300g4357kcal131.7g392.8g237.4g48.2g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492