Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2667g4427kcal506.7g0g266.7g0g
Paprika punainen 1333g390kcal12.5g60g5.3g25.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1333g373kcal8g79.3g2.7g33.3g
Makaroni, tumma 1100g3956kcal148.5g722.7g33g64.9g
Sipuli 533g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Ruokakerma Valio 5%1333g800kcal16g37.3g66.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 300g2650kcal0g0g299.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g25515kcal1396.8g1849.8g1350.4g265.2g
Valittu annoskoko8600g12758kcal698.4g924.9g675.2g132.6g
Annoskoko puolitettuna4300g6379kcal349.2g462.5g337.6g66.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341