Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g3960g6732kcal594g0g475.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3600g2135kcal353.2g108g14.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g540g54kcal8.1g0g3.2g459g
Voi 504g3656kcal6g2g409.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17208g25155kcal1922.6g220g1805.2g918g
Valittu annoskoko8604g12577kcal961.3g110g902.6g459g
Annoskoko puolitettuna4302g6289kcal480.7g55g451.3g229.5g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609