Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1920g1462kcal36.1g297.6g3.8g19.2g
Porkkana 832g272kcal5.2g46.3g1.7g21.2g
Sipuli 352g107kcal4.4g16.9g0.7g6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2240g3808kcal448g0g224g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 32g172kcal0.3g0.2g19.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g32g80kcal1.7g13.8g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g11800kcal991.4g749.6g502.8g92.8g
Valittu annoskoko8608g5900kcal495.7g374.8g251.4g46.4g
Annoskoko puolitettuna4304g2950kcal247.9g187.4g125.7g23.2g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593