Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2602g3256kcal546.5g0g117.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g3003g901kcal33g162.2g6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g921g829kcal58g147.3g2.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1401g1261kcal21g126.1g70.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g12953kcal1336g977.6g397.6g5.6g
Valittu annoskoko8608g6477kcal668g488.8g198.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna4304g3238kcal334g244.4g99.4g1.4g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308