Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g453g1627kcal36.2g356.6g2.3g7.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g2132g4861kcal405.1g0g362.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1413g1413kcal105.9g211.9g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3198g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1066g800kcal43.7g133.3g8.5g33g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl53g133kcal6.4g0.8g11.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g17824kcal1202.2g1433.4g793.6g91.6g
Valittu annoskoko8608g8912kcal601.1g716.7g396.8g45.8g
Annoskoko puolitettuna4304g4456kcal300.6g358.4g198.4g22.9g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586