Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tonnikala öljyssä 140g266kcal37.9g0g12.6g0g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 233g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Tomaatti 280g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1692kcal87g48.6g124g16.6g
Valittu annoskoko861g846kcal43.5g24.3g62g8.3g
Annoskoko puolitettuna431g423kcal21.8g12.2g31g4.2g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358