Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 195g239kcal41.3g0g8.1g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Oivariini, 60 (100g)3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g214g128kcal3.2g27.8g0.2g1.9g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Paprika punainen 66g19kcal0.6g3g0.3g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1724g1228kcal96.8g87.4g52.8g10g
Valittu annoskoko862g614kcal48.4g43.7g26.4g5g
Annoskoko puolitettuna431g307kcal24.2g21.9g13.2g2.5g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236