Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha167g283kcal31.7g0g16.7g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Kidneypapu, suolaliemessä121g133kcal9.4g21.7g0.6g9.7g
Chili paprika punainen21g8.3kcal0.4g1.9g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)63g277kcal13.8g0.6g24.4g0g
Paprika, punainen65g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g83g60kcal2.1g14g0.1g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g1775kcal121.4g121.2g85.8g35g
Valittu annoskoko862g887kcal60.7g60.6g42.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna431g444kcal30.4g30.3g21.5g8.8g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057