Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.2g45kcal0g0g5g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g1175kcal104.6g38.4g64g5.2g
Valittu annoskoko862g588kcal52.3g19.2g32g2.6g
Annoskoko puolitettuna431g294kcal26.2g9.6g16g1.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891