Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä156g64kcal2.2g12.7g0.5g4.7g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g250g50kcal2.8g9g0.5g0g
Bratwursti (Pirkka)313g906kcal40.6g4.1g84.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g2123kcal94.2g64.8g171.8g14.6g
Valittu annoskoko862g1062kcal47.1g32.4g85.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna431g531kcal23.6g16.2g43g3.7g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.8g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991