Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 432g1754kcal0g431.6g0g0g
Viinietikka balsami900g315kcal0g9g0g0g
Rypsiöljy rainbow1800g16200kcal0g0g1800g0g
Silakkafilee 5400g7760kcal864g0g480.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17244g52058kcal1728g881.2g4561.2g0g
Valittu annoskoko8622g26029kcal864g440.6g2280.6g0g
Annoskoko puolitettuna4311g13014kcal432g220.3g1140.3g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794