Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1080g1360kcal118.8g3.2g97.2g0g
Sokeri 1530g6209kcal0g1528g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1755g491kcal10.5g104.4g3.5g43.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1318g4523kcal134.3g922.7g15.8g46.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen900g6478kcal0g0g719.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g450g3239kcal4.5g4.5g359.9g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g450g1125kcal63g15.3g90g0g
Tomusokeri 1dl=60g1125g4499kcal0g1124.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g55991kcal662.2g7441.2g2572.4g180g
Valittu annoskoko8624g27996kcal331.1g3720.6g1286.2g90g
Annoskoko puolitettuna4312g13998kcal165.6g1860.3g643.1g45g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081