Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1522kcal37.6g309.9g4g20g
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1200g1560kcal215.9g26.4g73.2g1.2g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi30g99kcal1.3g4.5g8.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g400g640kcal32g20g48g6g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g400g680kcal14g22g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17256g10017kcal627.8g935.6g393.6g127g
Valittu annoskoko8628g5009kcal313.9g467.8g196.8g63.5g
Annoskoko puolitettuna4314g2504kcal157g233.9g98.4g31.8g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964