Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2102g506kcal38g46.2g6.3g48.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g701g1751kcal98.1g23.8g140.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5254g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g100kcal3.9g3.9g7.7g0.6g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17276g5610kcal336.2g301.4g311g107.2g
Valittu annoskoko8638g2805kcal168.1g150.7g155.5g53.6g
Annoskoko puolitettuna4319g1403kcal84.1g75.4g77.8g26.8g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607