Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Sokeri 43g172kcal0g42.4g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 110g152kcal13.7g0.3g10.8g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 50g265kcal0g0g30g0g
Kaurajuoma, GoGreen499g200kcal5g30g5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2693kcal70.4g372.6g95.4g17.4g
Valittu annoskoko864g1346kcal35.2g186.3g47.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna432g673kcal17.6g93.2g23.9g4.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526