Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 144g494kcal14.7g100.7g1.7g5g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g81g329kcal0g80.9g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g60.9g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)60g19kcal1.8g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Mustikka metsä- 240g106kcal1.2g15.3g1.4g7.9g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 150g89kcal14.7g4.5g0.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g54g219kcal0g54g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3802kcal80g530g140.2g25.8g
Valittu annoskoko864g1901kcal40g265g70.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna432g951kcal20g132.5g35.1g6.5g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999