Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g72g526kcal0.7g0.7g57.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g540g1809kcal70.2g367.2g8.1g34.6g
Kanttarelli, tuore, annos 50g90g14kcal1.6g0.4g0.5g2g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g18g8.5kcal0.3g1.3g0.2g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g90g349kcal29.7g0g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g5441kcal206.4g744.4g184.2g76g
Valittu annoskoko864g2720kcal103.2g372.2g92.1g38g
Annoskoko puolitettuna432g1360kcal51.6g186.1g46.1g19g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333