Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g50g53kcal3g7.5g1.3g8.3g
Sokeri 43g175kcal0g43.1g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g90g416kcal0.5g0.5g46.1g0g
Kananmuna kuoreton 110g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Mustikka metsä- 181g80kcal0.9g11.6g1.1g6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 201g129kcal6.4g9.7g7g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3373kcal76.4g427.2g142.8g37.8g
Valittu annoskoko864g1687kcal38.2g213.6g71.4g18.9g
Annoskoko puolitettuna432g843kcal19.1g106.8g35.7g9.5g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520