Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.8g3.1g9.1g
Sokeri 171g693kcal0g170.6g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow126g691kcal1.1g1.1g75.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)101g32kcal3.3g4.5g0g0g
Mustikka metsä- 151g66kcal0.8g9.6g0.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4901kcal75.2g741.4g167.6g28.2g
Valittu annoskoko864g2451kcal37.6g370.7g83.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna432g1225kcal18.8g185.4g41.9g7.1g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105