Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g253g1297kcal22.5g73.9g101.3g14.9g
Voi, 1 tl, 5 g179g1305kcal1.8g1.8g143g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton22g72kcal5.2g2.3g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 179g255kcal22.3g0.5g18.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl223g760kcal4.5g6.7g78.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g7435kcal112.6g185.2g690.8g29.8g
Valittu annoskoko864g3718kcal56.3g92.6g345.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna432g1859kcal28.2g46.3g172.7g7.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347