Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 601g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu72g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g990kcal32.6g65g59.4g28.4g
Valittu annoskoko864g495kcal16.3g32.5g29.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna432g248kcal8.2g16.3g14.9g7.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060