Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 54g197kcal5.6g40.3g0.6g2.8g
Kananmuna kuoreton 118g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha430g714kcal81.7g0g43g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g172g470kcal34.4g1.7g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3153kcal275.8g94.2g184g8.8g
Valittu annoskoko864g1576kcal137.9g47.1g92g4.4g
Annoskoko puolitettuna432g788kcal69g23.6g46g2.2g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233