Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 76g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Porkkana 201g66kcal1.2g11.2g0.4g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 164g125kcal3.1g25.4g0.3g1.6g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g66g250kcal20.1g38.6g1.7g1.6g
Grahamjauho 52g171kcal5.5g31.6g1.1g5.2g
Ruokasuola jodioitu 8.8g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 252g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g13g10kcal0.1g2.3g0g0g
Flora culinesse32g233kcal0g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1806kcal61g236g59.4g33.8g
Valittu annoskoko864g903kcal30.5g118g29.7g16.9g
Annoskoko puolitettuna432g452kcal15.3g59g14.9g8.5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237