Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 201g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper121g193kcal13.3g15.7g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Punajuuri 121g46kcal1.2g8.3g0.2g3g
Porkkana, keitetty, suolaton 101g34kcal0.6g5.7g0.2g2.6g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g201g418kcal6g12.5g38.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1751kcal53g158g95.2g19.2g
Valittu annoskoko864g875kcal26.5g79g47.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna432g438kcal13.3g39.5g23.8g4.8g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492