Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus80g280kcal11.2g0.4g25.6g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g80g102kcal9.6g3.2g5.6g0.8g
Flora kevyt ruoka 7%40g34kcal0.4g1.8g2.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g80g96kcal2.7g2.9g8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g320g1184kcal14.4g99.2g80g11.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%64g179kcal18.6g1.6g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4179kcal151.6g223.2g294.6g25.2g
Valittu annoskoko864g2090kcal75.8g111.6g147.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna432g1045kcal37.9g55.8g73.7g6.3g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224