Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 584g224kcal5.8g40.3g1.2g14.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Hunaja 23g77kcal0.1g18.9g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)18g113kcal2.7g2.5g10.3g1.2g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g117g384kcal28g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1729g1762kcal76.2g134.6g93.4g35.6g
Valittu annoskoko864g881kcal38.1g67.3g46.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna432g441kcal19.1g33.7g23.4g8.9g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756