Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle464g603kcal30.2g92.8g13.9g23.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Korianteri, annos 10g8.8g1.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 85g293kcal8.7g59.8g1g3g
Korianteri, tuore, annos 20g79g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Sinappi 8.8g12kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1729g2598kcal86.6g337g102.2g66.6g
Valittu annoskoko865g1299kcal43.3g168.5g51.1g33.3g
Annoskoko puolitettuna432g650kcal21.7g84.3g25.6g16.7g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161