Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 146g35kcal2.6g3.2g0.4g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g146g30kcal0.9g5.5g0.4g2g
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g146g175kcal3.4g7g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1729g1214kcal67g52.2g78.6g15.8g
Valittu annoskoko864g607kcal33.5g26.1g39.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna432g304kcal16.8g13.1g19.7g4g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482