Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2124g3029kcal265.4g6.4g217.7g0g
Perunajauhot,rainbow1931g6255kcal1.9g1563.7g1.9g27g
Sokeri 1641g6661kcal0g1639.3g0g0g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Mansikka 1136g529kcal5.7g95.4g2.3g21.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g568g2214kcal0g556.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1136g467kcal11.4g46.6g9.1g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g38477kcal573.8g7851.6g462g181.6g
Valittu annoskoko8640g19239kcal286.9g3925.8g231g90.8g
Annoskoko puolitettuna4320g9619kcal143.5g1962.9g115.5g45.4g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386