Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4800g1155kcal86.9g105.6g14.4g110.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 1440g478kcal9.1g81.4g2.9g37.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1200g1440kcal40.8g43.2g120g0g
Polar 10% (Valio)1200g2520kcal384g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g11186kcal1041.6g460.4g514.6g295.4g
Valittu annoskoko8640g5593kcal520.8g230.2g257.3g147.7g
Annoskoko puolitettuna4320g2797kcal260.4g115.1g128.7g73.9g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229