Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g1877g2702kcal412.9g0g112.6g0g
Rypsiöljy rainbow38g338kcal0g0g37.5g0g
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Porkkana 751g245kcal4.7g41.7g1.5g19.1g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Hillosipuli, Rainbow200g70kcal1.8g14g0g0g
Paprika, punainen500g129kcal4.5g23g2g10g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Creme Fraiche, Ingman, 5%375g300kcal12g22.5g18.8g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g500g801kcal40g25g60.1g7.5g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g75g270kcal9.8g52.5g1.6g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g10799kcal1069g442.8g497g134.4g
Valittu annoskoko8640g5400kcal534.5g221.4g248.5g67.2g
Annoskoko puolitettuna4320g2700kcal267.3g110.7g124.3g33.6g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493