Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1023g9048kcal0g0g1023.2g0g
Pellavansiemenöljy2046g18417kcal0g0g2046.3g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1023g819kcal0g0g92.1g0g
Viinietikka 4547g940kcal0g22.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g58446kcal0g45.4g6323.2g0g
Valittu annoskoko8640g29223kcal0g22.7g3161.6g0g
Annoskoko puolitettuna4320g14612kcal0g11.4g1580.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233