Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5587g4253kcal105g866g11.2g55.9g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1995g798kcal81.8g105.8g10g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Maustekurkku798g132kcal5.6g23.9g0.8g14.4g
Ruohosipuli, tuore100g27kcal1.4g3.8g0.6g1.1g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)50g10kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g10575kcal390.2g2035g45.6g146.2g
Valittu annoskoko8640g5288kcal195.1g1017.5g22.8g73.1g
Annoskoko puolitettuna4320g2644kcal97.6g508.8g11.4g36.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234