Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3600g650kcal20.2g90g14.4g25.2g
Omena, keskikokoinen 200g1800g612kcal3.6g127.8g5.4g32.4g
Päärynä kuorittu 1800g780kcal5.6g144g1.8g70.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto900g1440kcal72g36g117g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g540g1404kcal145.8g0g91.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g9772kcal494.4g795.6g460.8g255.6g
Valittu annoskoko8640g4886kcal247.2g397.8g230.4g127.8g
Annoskoko puolitettuna4320g2443kcal123.6g198.9g115.2g63.9g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849