Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g3600g13320kcal162g1116g900g133.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1440g1584kcal331.2g0g30.2g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1800g2520kcal138.6g216g126g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1350g270kcal8.1g47.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g35631kcal1291.4g2801.8g2122.4g281.6g
Valittu annoskoko8640g17816kcal645.7g1400.9g1061.2g140.8g
Annoskoko puolitettuna4320g8908kcal322.9g700.5g530.6g70.4g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822