Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g1602g2562kcal288.3g54.5g136.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1770kcal0g0g200.2g0g
Purjosipuli 1602g367kcal29g38.4g3.2g33.6g
Inkivääri, tuore, silputtu160g128kcal2.9g28.5g1.3g3.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g352g1092kcal29.9g204.3g17.6g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka160g131kcal5.4g30.4g1.6g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13.1g0.5g1.6g
Chili paprika punainen160g64kcal3.2g14.4g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1602g849kcal91.3g84.9g16g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2402g336kcal45.6g9.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g14767kcal1003.8g956.2g777g80g
Valittu annoskoko8640g7383kcal501.9g478.1g388.5g40g
Annoskoko puolitettuna4320g3692kcal251g239.1g194.3g20g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171