Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 600g429kcal10.9g86.6g1.2g6.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1440g1872kcal288g0g86.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1500g3750kcal285g0.4g330g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1200g816kcal37.2g144g8.4g36g
Vesi, vesijohtovesi 3900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g13735kcal1242.2g462g852g84.8g
Valittu annoskoko8640g6867kcal621.1g231g426g42.4g
Annoskoko puolitettuna4320g3434kcal310.6g115.5g213g21.2g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049