Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4008g846kcal48.1g136.3g8g84.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1512g423kcal9.1g90g3g37.8g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1920g4608kcal336g0g384g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1200g1560kcal36g24g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g14874kcal858.4g500.6g1102g244g
Valittu annoskoko8640g7437kcal429.2g250.3g551g122g
Annoskoko puolitettuna4320g3719kcal214.6g125.2g275.5g61g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996