Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3435g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 206g154kcal27g2.3g0.8g14.2g
Suola, annos 3g86g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)172g1546kcal0g0g171.8g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl4741g16119kcal663.7g3034.1g147g260.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g35637kcal1381.4g6072.8g639.2g549.8g
Valittu annoskoko8640g17818kcal690.7g3036.4g319.6g274.9g
Annoskoko puolitettuna4320g8909kcal345.4g1518.2g159.8g137.5g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108