Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 538g1969kcal56.4g402.7g5.5g28.5g
Kananmuna kuoreton 1183g1687kcal147.9g3.5g121.2g0g
Sipuli (kuorittu)860g232kcal11.2g41.3g1.7g14.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g39kcal3g6.1g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4301g7140kcal817.2g0g430.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1721g4697kcal344.1g17.2g361.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g31529kcal2759.6g941.6g1840g87.8g
Valittu annoskoko8640g15765kcal1379.8g470.8g920g43.9g
Annoskoko puolitettuna4320g7882kcal689.9g235.4g460g22g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233